Komatsu - PC07 3 Minibagger excavator 1,5t SW 5738h - Mini kotrógép

Vissza

€ 7.990,-

Az áfát nem tartalmazza
Ajánlatot tesz

Építési év
1995
Üzemidő
5.738 ó
TruckScoutID
19663312

Wyhikel Nutzfahrzeuge
12439 Berlin Niederschöneweide
Németország

 • Járműfajták
  Építkezési gépek
 • Felépítés típusa
  Mini kotrógép
 • Autó száma
  NEW-144
 • Használt
  ja

Gewicht: 1500kg, Schiebeschild, Zusatzhydraulik, Hammer-/Greiferhydraulik, 1TL 3-Zylinder Diesel, Knickmatik, hydraulisch vorgesteuert (Joysticksteuerung) Ketten ok -keine MEHRWERTSTEUER zzgl.- Standort: Schnellerstraße 80, 12439 Berlin. We speak english. Dieses Angebot ist unverbindlich, und freibleibend. Zwischenverkauf vorbehalten, Irrtum und/oder, Tippfehler in Internet- und Printmedien nicht ausgeschlossen.

Több Kevésbé

Wyhikel Nutzfahrzeuge

Verkaufsbüro Schnellerstr.80

12439 Berlin Niederschöneweide

Németország

Kereskedő azóta: 07.2005

Impresszum/Adatvédelem Panaszkodnak az ajánlatról
A kérését továbbítottuk a jármű szolgáltatójának. Köszönjük, hogy szolgáltatásunkat használta. Sajnos hiba történt az e-mail küldésekor. Kérlek próbáld újra.

Vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval most

 (választható)
Kérlek várj...
A kérését továbbítottuk a jármű szolgáltatójának. Köszönjük, hogy szolgáltatásunkat használta. Sajnos hiba történt az e-mail küldésekor. Kérlek próbáld újra. Az ajánlatot továbbítottuk a jármű szállítójának. Köszönjük, hogy szolgáltatásunkat használta. Sajnos hiba történt az e-mail küldésekor. Kérlek próbáld újra. A visszahívási kérelmet továbbítottuk a jármű szolgáltatójának. Köszönjük, hogy szolgáltatásunkat használta. Sajnos hiba történt a visszahívási kérés elküldésekor. Kérlek próbáld újra.

 (választható)
Magánélet
Kérlek várj...