General Motors használt

Állítson be néhány szűrőt, hogy relevánsabb eredményeket kapjon.

Keresési eredmények más országokból
€ 59.500,- (ÁFA nem tartalmazza)
159.000 km
FH  11/1993
D-10439 Berlin
Használt, 119 kW (162 PS), Perm Teljes tömeg: 7.490 kg, Hasznos teher: 1.790 kg, A jármű teljes hossza: 9.500 cm, Fogaskerék típusa: Automata, Diesel, Ülések: 6, Állófűtés, Dupla-/Franciaágy, Fedélzeti konyha...
€ 25.900,- (ÁFA nem tartalmazza)
278.000 km
FH  10/1995
A-6114 Weer Tirol
Használt, 140 kW (190 PS), Perm Teljes tömeg: 4.040 kg, Hasznos teher: 995 kg, Fogaskerék típusa: Automata, Diesel, Ülések: 5, ABS, Differenciálzár, Fedélzeti konyha, Ködfényszóró, Központi zár, Légkondicionáló, Légzsák...
  Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásával és a hivatalos fajlagos szén-dioxid-kibocsátásával kapcsolatos további információ az "Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, a CO2-kibocsátásáról és a villamosenergia-fogyasztásról" című útmutatóban található, amely elérhető az összes értékesítési helyen és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH weboldalon. A www.dat.de ingyenesen elérhető.
  Keresési kérelmét sikeresen létrehozta. Sajnos hiba történt az e-mail keresési kérés mentésekor. Kérjük, próbálja újra néhány perc múlva.
  Még nem találta meg azt, amit keresett? E-mailben megkapja a keresésre vonatkozó legújabb ajánlatokat. Mentse el a szűrő kiválasztását egyetlen kattintással.

  A legfrissebb ajánlatokat e-mailben kapja meg, hogy megfeleljen a keresésnek. Ezt a szolgáltatást bármikor ki lehet kapcsolni.

  Kérjük valós e-mail címet adjon meg

  Hiba: Nem sikerült betölteni a Recaptchát.

  Kérjük, töltse ki a captchát, majd nyújtsa be újra a kérését. Köszönöm.

  A kérését továbbítottuk a jármű szolgáltatójának. Köszönjük, hogy szolgáltatásunkat használta. Sajnos hiba történt az e-mail küldésekor. Kérlek próbáld újra.

  Vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval most

   (választható)

  Magánélet

  Hiba: Nem sikerült betölteni a Recaptchát.

  Kérjük, töltse ki a captchát, majd nyújtsa be újra a kérését. Köszönöm.