Keresési eredmények más országokból
€ 89.990,- (ÁFA nem tartalmazza)
118.389 km
3/1999 FH
D-21386 Drögennindorf - Használt, 7.500 kg, 169 kW (230 PS), Diesel, ABS, Állófűtés, elektr. stabilitásprogram (pl. ESP), Központi zár, Légkondicionáló, Navigációs rendszer, Toalett
 
€ 60.000,- (€ 49.180,- Nettó ár)
105.000 km
9/2003 FH
I-28021 borgomanero - Használt, Diesel, ABS, Állófűtés, elektr. stabilitásprogram (pl. ESP), Fedélzeti konyha, Ködfényszóró, Légkondicionáló, Légzsák, Napellenző...
 
  Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásával és a hivatalos fajlagos szén-dioxid-kibocsátásával kapcsolatos további információ az "Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, a CO2-kibocsátásáról és a villamosenergia-fogyasztásról" című útmutatóban található, amely elérhető az összes értékesítési helyen és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH weboldalon. A www.dat.de ingyenesen elérhető.
  Keresési kérelmét sikeresen létrehozta. Sajnos hiba történt az e-mail keresési kérés mentésekor. Kérjük, próbálja újra néhány perc múlva.

  A legfrissebb ajánlatokat e-mailben kapja meg, hogy megfeleljen a keresésnek. Ezt a szolgáltatást bármikor ki lehet kapcsolni.

  Kérjük valós e-mail címet adjon meg
  A kérését továbbítottuk a jármű szolgáltatójának. Köszönjük, hogy szolgáltatásunkat használta. Sajnos hiba történt az e-mail küldésekor. Kérlek próbáld újra.

  Vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval most

   (választható)
  Kérlek várj...