Piaci szabályok - TruckScout24.hu

Piactéri szabályzat

Csak konkrét ajánlatok

Csak konkrét ajánlatokat adjon meg az adatbázisban. Sajnos a csak szlogenekből álló hirdetések, mint például "xy járművek minden típusa" nem aktiválhatók. Hirdetésenként vagy egy konkrét járművet, vagy több járműből álló fix csomagot kell felajánlani. Egy járműcsomag esetében a hirdetés szövegében egyértelműen le kell írni a kapcsolódó járműveket. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy az egyedi járműhirdetések lényegesen nagyobb figyelmet kapnak, mint a járműcsomagok.

Hirdetések mindig tartalmas műszaki leírással

Adjon értelmes leírást a TruckScout24 weboldalon megjelenő hirdetéseihez. Műszaki adatok nélküli hirdetések nem lehetségesek nálunk.

Névtelen vagy dobozszámos hirdetések nem lehetségesek

Adja meg teljes nevét és címét az eladói profilján. Névtelen hirdetések sajnos nem lehetségesek nálunk. Az egyszeri magáneladók elrejthetik utcájukat és házszámukat, ha úgy kívánják.

A hirdetés szövegében nem szerepelhet telefon-/faxszám vagy e-mail cím.

A hirdetések nem tartalmazhatnak telefonszámokat, faxszámokat, mobiltelefonszámokat és e-mail címeket. Az Ön elérhetőségei automatikusan generálódnak az ügyfélfiókjából, és megjelennek a kész hirdetésben is. Ezért a hirdetés szövegében nem szükséges megadni az Ön elérhetőségét.

Nincsenek internetcímek a hirdetésekben

A hirdetések leírása és képei nem tartalmazhatnak internetes címeket.

Nincs hivatkozás más hirdetésekre

A hirdetések nem tartalmazhatnak hivatkozásokat a szolgáltató más hirdetéseire. Továbbá a szolgáltató online boltjaira és egyéb kereskedelmi vagy aukciós platformokra való hivatkozás nem megengedett.

Az apróhirdetésként meghirdetett járművek nem lehetnek árverés részei.

Eladott tételek törlése

Kérjük, azonnal törölje vagy szüneteltesse az eladott tételeket. Adatbázisunkat folyamatosan igyekszünk naprakészen tartani. Ezért az AGB szerint a telekocsi-közösségek nagyon nemkívánatosak vagy tiltottak.

Nincs újratöltés egy hirdetés törlése után

A korábban törölt hirdetések azonnali feltöltése a verseny torzulása miatt nem megengedett.

Nincsenek logók a jármű képében vagy a jármű képében.

Ne használjon vállalati logókat a jármű képeként. Tilos a vállalati logók elhelyezése a járműveken.

Csak olyan képek, amelyek használatára Ön jogosult

Hasonlóképpen, a gyártó fotói, amelyek szerzői jogaival maga a gyártó rendelkezik, vagy a versenytársak fotói csak az adott szerzői jogtulajdonos írásos engedélyével tölthetők fel.

Nincsenek helyőrző képek

Olyan reklámképek, amelyek csak "követendő fotót" vagy hasonlót tartalmaznak, nem lehetségesek.

Ne másoljon szövegeket a versenytársaktól

Kérjük, hogy az eladásra szánt tárgyak műszaki leírását maga készítse el. A szövegek és szövegrészek másolása más eladók hirdetéseiből tilos, és általában csak olyan bajt hoz, amit nem akarsz.

Nincsenek kulcsszó/keresőkifejezés listák a hirdetésekben

Csak az adott járművek vonatkozó műszaki leírását adja meg. Kulcsszavak vagy keresőszólisták használata nem lehetséges. Más járművek, termékek, fogyóeszközök vagy általános reklámok hirdetésére sincs lehetőség.

Nincsenek cégnevek és szóismétlések a hirdetés címében.

Tilos a saját cégnév említése, valamint szóismétlések a hirdetés címében. A gyártók nem tartoznak e rendelet hatálya alá.

Válassza ki a megfelelő járműkategóriát

Kérjük, saját érdekében is ügyeljen arra, hogy hirdetéseit a megfelelő kategóriákban helyezze el.

Nincsenek 1€-s hirdetések

Kérjük, hogy a hirdetésekben ne tüntessen fel 1 eurós árakat. Azok a hirdetések, amelyekben 1 € szerepel a vételárként (FP vagy VB néven is), nem lesznek aktiválva. Ha nem kíván árat megadni, kérjük, hagyja üresen az ár mezőt. Ekkor automatikusan megjelenik a "Ár info" megjegyzés a hirdetéshez.

Nincs promóciós reklámcím

Adjon meg értelmes információkat a gépmegjelölésnél / járműtípusnál, valamint a gyártó és a modell esetében, és ne használjon reklámszövegeket. Ez az egyetlen módja annak, hogy a potenciális vásárlók a keresési funkció segítségével megtalálják a hirdetéseket.

Elérhető telefonszámok a kapcsolattartási adatok között

Elérhetőségi adatainak megadásakor ügyeljen arra, hogy megadjon egy elérhető telefonszámot.

Nincs többszörös hirdetés

Ugyanazt az elemet ne tegye fel többször.