Segítség - Gyakran ismételt kérdések TruckScout24.hu

Segítség (Gyakran ismételt kérdések)

TruckScout24 is the leading online marketplace for commercial vehicles in Europe. Over 120 000 offers from more than 4 500 sellers are currently online. As a potential customer you can send an inquiry to the seller free of charge and without registration or contact the seller directly by telephone.
As a buyer, you will find 120 000 Haszonjárművek of all categories on the marketplace. A purchase inquiry is free of charge for you and without obligation. Az adott eladó ezután általában azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot. A potential transaction is not conducted through our marketplace and we do not receive any commission.
Használja a képernyő tetején található keresősávot, mint a Google kereső. Írja be a keresett gép vagy jármű nevét, és nyomja meg az Entert, vagy kattintson a nagyítóra. A keresési eredmények listájában megtalálja az összes megfelelő hirdetést, amely megfelel a keresési lekérdezésnek. Kattintson a kívánt ajánlatra a részletek megtekintéséhez és az ajánlatkérés elküldéséhez. You also have the option of searching in the individual categories.
A szolgáltatónak közvetlenül e-mailben küldhet megkeresést. Egyszerűen használja a hirdetés jobb oldalán található szürke űrlapot vagy a szürke Kapcsolat a szolgáltatóval gombot (balra lent). A telefonszámot is megtalálja az érdeklődési űrlap alatt. Ha a szállító nevére kattint, megnyílik a kereskedő profilja (ha van ilyen), amely további információkat tartalmaz a potenciális üzleti partnerről.
Egy üzenet könnyen elveszhet, vagy a másik fél spam mappájában landolhat. Kérjük, vegye fel újra a kapcsolatot a szolgáltatóval - szükség esetén más módon, például telefonon vagy faxon. Mi magunk csak a hirdetésben közzétett adatokkal rendelkezünk.
Via the dealers search you can display individual dealers. Ehhez használja a bal felső sarokban található keresősort, vagy kattintson a szolgáltatók között a kategóriák meghívásával.
Az adatvédelem számunkra elsődleges fontosságú. Az adatlopás megakadályozása érdekében a vízjelet és/vagy a kódot ezért a szövegben kell feltüntetni.
Sellers must adhere to our marketplace rules when creating listings. Ide tartozik például az eladott járművek azonnali törlése vagy szüneteltetése. You can use the button "Report listing" in the respective listing to send us a message if a listing violates our marketplace rules and e.g. has already been sold.
Please contact us immediately so that we can check the case and take further steps. If a listing violates our marketplace rules, you can also forward your complaint to us via the button "Report listing" in the respective listing.
The TruckScout24 trust seal gives you the opportunity to see at a glance whether you are dealing with a trustworthy seller. Ellenőrizzük a kereskedő kereskedelmi engedélyét vagy a cégjegyzék kivonatát, valamint a postai címet, telefonon ellenőrizzük a banki adatokat és a rendelkezésre állást, mielőtt végül elkészítjük a hiteljelentést, amely nem tartalmazhat negatív jellemzőket. Ezenkívül nem lehet panaszunk az eladóra.
Ezzel az úgynevezett captcha segítségével tudjuk biztosítani, hogy Ön nem egy robot, amely automatikusan küldi a kéréseket. Így megvédjük kereskedőinket a spam-üzenetektől és a teljesen elárasztott e-mail postaládától.
TruckScout24 is the leading online marketplace for commercial vehicles in Europe. Over 120 000 used and new vehicles are offered on the more than 20 international portals. The more than 4 million website visitors per month can send a mail inquiry to the dealers or contact them directly by phone.
No, TruckScout24 does not buy or sell any vehicles itself. TruckScout24 is an Internet company and operator of the online marketplace on which more than 4 500 sellers currently offer their vehicles.
Over 4 million relevant and highly interested visitors visit TruckScout24 every month. Hirdetésével pontosan azt a célcsoportot éri el, amelyik érdekli Önt. A potenciális vevő közvetlenül Önnel léphet kapcsolatba telefonon vagy e-mailben. Nowhere else will you sell Járművek faster, easier and more profitably.
Nem! Szolgáltatóként Ön csak a hirdetésekért fizet. A piactér a vevők és az érdeklődők számára teljesen ingyenes.
A kereskedői tarifák a járműkereskedők számára készültek, és további kényelmi funkciókat kínálnak, például adatimportot. Egyszeri eladói számláinkat nem kereskedőknek szánjuk, hanem olyan vállalatoknak és magánszemélyeknek, akik gyorsan szeretnének egyedi járműveket értékesíteni.
No! All listings published on TruckScout24.com are automatically displayed free of charge on the more than 20 country versions of our international marketplace worldwide.
A hirdetés megadásakor több nyelven is megadhatja az információkat. Ha ezt nem teszi meg manuálisan, az ajánlatát automatikusan lefordítja a gép. Sajnos itt sem zárható ki egy kis hibaarány.
Please follow our marketplace rules when creating your listing.
Az érdeklődő a hirdetésben található "Érdeklődés küldése" űrlapon keresztül küldhet Önnek e-mailes megkeresést, vagy ott megjelenítheti telefon- és faxszámát. Az egyszeri magáneladók elrejthetik telefonszámukat, ha akarják.
When entering your listings, dealers can choose a publication period between 1-12 months. Az Ön által kiválasztott időtartam lejárta után a hirdetések automatikusan törlődnek adatbázisunkból. Lehetősége van azonban arra, hogy a hirdetéseket lejárat előtt megújítsa. A hirdetés kikapcsolása előtt tíz nappal e-mailben értesítjük Önt. Az egyszeri eladók hirdetései online maradnak, amíg nem törlik őket.
The listings of one-time sellers appear with a time delay of 24 hours on our marketplace. Ez idő alatt az ajánlatokat mi ellenőrizzük, és kizárólag regisztrált kereskedőknek kínáljuk eladásra. Ezért Ön már most megkapja az első vételi ajánlatokat a járművére, még akkor is, ha az Ön ajánlata még nincs online a platformjainkon. After 24 hours your listing will be regularly displayed on our marketplace.
Minden hirdetést aktiválás előtt ellenőrizzük. This can take up to 24 hours.
Az elemzések azt mutatják, hogy ha részletesen leírja az ajánlatokat, több érdeklődést kap a potenciális vásárlóktól. Például a képekkel, műszaki adatokkal, építési évvel, helyszínnel és állapottal ellátott hirdetéseket általában többen keresik, mint a hiányos információkkal ellátott hirdetéseket.
For retailers: With the TruckScout24 trust seal and an informative retailer profile, you can significantly increase inquiries and sales.
Ehhez be kell jelentkeznie. If this is not the case, please click on "Menu", "Login" and log in with your access data. Közvetlenül a felhasználói fiókjához jut. Now use the green button "+ Listing" at the top of the screen. Now you can easily edit listings by clicking on the adjacent buttons "Show", "Change", "Pause", "Delete", "Extend" or view the respective "Statistics". You can also activate, pause or extend all listings at the same time via the menu item "Changes to all listings". Especially dealers with many listings can easily find their ads using the „Quick Search“ or „Power Search“. By clicking on "More" in the line "Sort" you can also sort all listings according to certain parameters.
Please clear your browser cache. Amikor újra meghívja a hirdetést, meg kell jeleníteni az aktuális fényképeket.
The number with listings in search results represents the number of times your listings have been displayed in the search results. Direct advertising shows the number of times your listings have been visited. The Sales Inquiries counter measures the number of requests emailed to you.
Amint lefoglalt egy kiskereskedelmi tarifát, a tarifa tartalmazza az adatimport összes lehetőségét (kézi Excel-import, automatikus CSV-import és valós idejű API). Az importálással felveheti hirdetéseit a rendszerünkbe, és automatikusan naprakészen tarthatja azokat. Further information can be found in your user account. For technical questions about the import function, please contact our customer support.
With the TruckScout24 trust seal we certify trustworthy dealers. A világ minden tájáról érkező leendő vásárlók így első pillantásra láthatják, hogy mely eladókat ellenőriztük. Kereskedőként Ön profitál a vásárlók bizalmából, a listák, a megkeresések és az értékesítések növekedésével.
As a registered customer, you can recover your password here.
A regisztráció után általában e-mailben kap tőlünk egy számlát. A számla kiegyenlítése banki átutalással, bankkártyás fizetéssel vagy PayPal-on keresztül történik. We also offer direct debit mandate.
Please send us your cancellation in writing by fax or mail to: Contact.
Az e-maileket is szívesen feldolgozzuk - de kérjük, győződjön meg róla, hogy a lemondásról visszaigazolást kap tőlünk.
Please contact us immediately so that we can check the case and take further steps. Should a listing violate our marketplace rules you can also forward your complaint to us via the “Report“ button in the respective listing.
Az adatvédelem számunkra elsődleges fontosságú. Az adatlopás megakadályozása érdekében a vízjelet és/vagy a kódot ezért a szövegben kell feltüntetni.
Támogató csapatunk szívesen segít Önnek. You can reach support at +49 201 8589 5500 or by e-mail at info@truckscout24.com .