Laika használt

Állítson be néhány szűrőt, hogy relevánsabb eredményeket kapjon.

Keresési eredmények más országokból
€ 21.500,- (ÁFA nem tartalmazza)
109.000 km
FH  10/2000
I-42015 Correggio - Használt, 96 kW (131 PS)
 
€ 19.900,- (ÁFA nem tartalmazza)
60.000 km
FH  1/1999
D-31303 Burgdorf - Használt, 4.200 kg, 90 kW (122 PS), Diesel, Állófűtés, Dupla-/Franciaágy, Emeletes ágy, Fedélzeti konyha, Középső üléssor, Központi zár, Különágy...
 
  Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásával és a hivatalos fajlagos szén-dioxid-kibocsátásával kapcsolatos további információ az "Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, a CO2-kibocsátásáról és a villamosenergia-fogyasztásról" című útmutatóban található, amely elérhető az összes értékesítési helyen és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH weboldalon. A www.dat.de ingyenesen elérhető.
  Keresési kérelmét sikeresen létrehozta. Sajnos hiba történt az e-mail keresési kérés mentésekor. Kérjük, próbálja újra néhány perc múlva.

  A legfrissebb ajánlatokat e-mailben kapja meg, hogy megfeleljen a keresésnek. Ezt a szolgáltatást bármikor ki lehet kapcsolni.

  Kérjük valós e-mail címet adjon meg
  A kérését továbbítottuk a jármű szolgáltatójának. Köszönjük, hogy szolgáltatásunkat használta. Sajnos hiba történt az e-mail küldésekor. Kérlek próbáld újra.

  Vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval most

   (választható)
  Magánélet
  Kérlek várj...