HYMERCAR használt

Állítson be néhány szűrőt, hogy relevánsabb eredményeket kapjon.

Keresési eredmények más országokból
€ 58.000,- (ÁFA nem tartalmazza)
22.800 km
FH  8/2018
D-88239 Wangen
Új, 110 kW (150 PS), Perm Teljes tömeg: 3.500 kg, A jármű teljes hossza: 658 cm, Fogaskerék típusa: Félautomata, Diesel, Euro6, Ülések: 4, ABS, Állófűtés, elektr. stabilitásprogram (pl. ESP), Fedélzeti konyha...
10.000 km
FH  5/2021
I-47924 Rimini - Rn
Használt, 103 kW (140 PS), Perm Teljes tömeg: 3.500 kg, Hasznos teher: 300 kg, A jármű teljes hossza: 699 cm, Fogaskerék típusa: Mechanikus, Diesel, Euro6, Ülések: 4, ABS, Állófűtés, Dupla-/Franciaágy...
Új, 130 kW (177 PS), Perm Teljes tömeg: 3.500 kg, Hasznos teher: 600 kg, A jármű teljes hossza: 739 cm, Fogaskerék típusa: Mechanikus, Diesel, Euro6, Ülések: 4, ABS, Állófűtés, Differenciálzár, Dupla-/Franciaágy...
  Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásával és a hivatalos fajlagos szén-dioxid-kibocsátásával kapcsolatos további információ az "Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, a CO2-kibocsátásáról és a villamosenergia-fogyasztásról" című útmutatóban található, amely elérhető az összes értékesítési helyen és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH weboldalon. A www.dat.de ingyenesen elérhető.
  Keresési kérelmét sikeresen létrehozta. Sajnos hiba történt az e-mail keresési kérés mentésekor. Kérjük, próbálja újra néhány perc múlva.
  Még nem találta meg azt, amit keresett? E-mailben megkapja a keresésre vonatkozó legújabb ajánlatokat. Mentse el a szűrő kiválasztását egyetlen kattintással.

  A legfrissebb ajánlatokat e-mailben kapja meg, hogy megfeleljen a keresésnek. Ezt a szolgáltatást bármikor ki lehet kapcsolni.

  Kérjük valós e-mail címet adjon meg

  Hiba: Nem sikerült betölteni a Recaptchát.

  Kérjük, töltse ki a captchát, majd nyújtsa be újra a kérését. Köszönöm.

  A kérését továbbítottuk a jármű szolgáltatójának. Köszönjük, hogy szolgáltatásunkat használta. Sajnos hiba történt az e-mail küldésekor. Kérlek próbáld újra.

  Vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval most

   (választható)

  Magánélet

  Hiba: Nem sikerült betölteni a Recaptchát.

  Kérjük, töltse ki a captchát, majd nyújtsa be újra a kérését. Köszönöm.