Keresési eredmények más országokból
€ 4.500,- (ÁFA nem tartalmazza)
99.228 km
7/1991 FH
B-9150 Kruibeke - Használt, 40 киловатт (54 PS), Gáz, Állófűtés, Dupla-/Franciaágy, Fedélzeti konyha, Napellenző, Toalett
 
€ 17.800,- (ÁFA nem tartalmazza)
200.225 km
3/1996 FH
D-78467 Konstanz - Használt, 2.800 kg, 84 киловатт (114 PS), Benzin, Dupla-/Franciaágy, Fedélzeti konyha, Ködfényszóró, Középső üléssor, Központi zár, Légkondicionáló, Légzsák...
 
  Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásával és a hivatalos fajlagos szén-dioxid-kibocsátásával kapcsolatos további információ az "Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, a CO2-kibocsátásáról és a villamosenergia-fogyasztásról" című útmutatóban található, amely elérhető az összes értékesítési helyen és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH weboldalon. A www.dat.de ingyenesen elérhető.
  Keresési kérelmét sikeresen létrehozta. Sajnos hiba történt az e-mail keresési kérés mentésekor. Kérjük, próbálja újra néhány perc múlva.

  A legfrissebb ajánlatokat e-mailben kapja meg, hogy megfeleljen a keresésnek. Ezt a szolgáltatást bármikor ki lehet kapcsolni.

  Kérjük valós e-mail címet adjon meg
  A kérését továbbítottuk a jármű szolgáltatójának. Köszönjük, hogy szolgáltatásunkat használta. Sajnos hiba történt az e-mail küldésekor. Kérlek próbáld újra.

  Vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval most

   (választható)
  Kérlek várj...